Концепцията на Glowceuticals

Вашият силен партньор в областта на премиум процедурите за терапия и дерматологичната козметика с активни вещества

Нашите премиум процедури предлагат:

  • надеждни резултати 
  • повече радост на работното място
  • ентусиазирани клиенти
  • силна лоялност на клиентите
  • повече успех с наша подкрепа

Професионални решения с дълбоко въздействие върху здравето на кожата 

Някои са се установили като ефективни методи в продължение на години, други са сложни и високотехнологични премиум методи. В момента портфолиото ни включва процедури като BB Glow, Meso-Needling и BioLift Treatment. В зависимост от индивидуалните нужди, ние сме в състояние да разработим гъвкава, съобразена с нуждите концепция, за терапия, за да постигнем висококачествени резултати.

Премиум процедури

BB Glow Tretment
Meso-Needling Treatment

Класически процедури за лицето

Ултразвук
Радиочестотна терапия
Мезопорация
Студен лазер
Йонтофореза
Мезотерапия 

Премиум процедури

BioLift Treatment (IR Laser)

Концепция за 3-степенна процедура

Нашите специални премиум концепции работят индивидуално, но могат да бъдат перфектно съчетани, за да създадат оптималната процедура.

1. Изграждане посредством Meso-Needling

Преструктуриране и заздравяване на епидермиса и дермата + индивидуално решение на проблеми чрез поддържащи серуми.

2. Съвършенство с BB Glow 

Специалната DMS база (Derma мембрана структура) запълва с биоидентични липиди малки пропуски в липидния двуслоен слой и се възприема особено добре поради липсата на изкуствени емулгатори.

3. Усилване на ефекта и лифтинг с BioLift Treatment чрез инфрачервени лъчи

По-интензивна обработка чрез активиране на клетките.

Glowceuticals е дерматологична козметика с активни съставки, работеща в система

За нас професионалнaта терапия винаги включва подходящи съвети за домашни грижи.

Положителната промяна, изградена от кожния специалист, е отговорност и на клиента след приключване на терапия. Клиентът се консултира специално и индивидуално му се препоръчва грижа от нашите специалисти. 

Glowceuticals Product Catalogue

Взаимодействие между природа и наука за надеждни резултати

Специалното при нашата модулна система за поддръжка е избрана DMS основа. Тази биоидентична липидна формула позволява дълбоко проникване в кожата и компенсиране на недостатъци, както и запълване на празнините в липидния двоен слой. Тази система работи без изкуствени емулгатори, като конвенционалните емулсии на водна / маслена основа. Предимството: Грижите се понасят по-лесно и специалните липиди действат и като активен усилвател, като транспортират активните съставки до мястото, където са необходими. От друга страна, този дълбок ефект се поддържа от нискомолекулни съставки и комбинация от различни фракции на хиалуронова киселина.

Използваме силни естествени източници като аюрведични лечебни растения, ценни масла, екстракт от кора от върба или вторични растителни вещества от соя и ямс и ги комбинираме със съвременни формули с активни съставки, направени от аминокиселини и биомиметични пептиди, които са от съществено значение за устойчиво подобрена структура на кожата. Използването на тези формули с активни съставки гарантира, че нашите продукти постигат много по-дълбоки и дълготрайни ефекти в сравнение с конвенционалната козметика на пазара.

Съставките

Биоидентична формула

Специалната биоидентична DMS формула (Derma Membrane Structure) допринася за здрава бариера на кожата и оптимален баланс на влагата. Тъй като не се използват изкуствени емулгатори, тя е особено ефективна и се понася добре.

Системи за изграждане на колаген

Избрани аминокиселини, биомиметични пептиди и кофакторът витамин С осигуряват ефективна структура на кожата в ежедневната грижа.

Хиалуронова киселина от последно поколение

Различни фракционирани хиалуронови киселини могат да проникнат с достоверност в дълбоките слоеве на кожата, да ги изграждат, да активират синтеза на колаген и да изграждат дългосрочно депо.

Съставки с ниска молекулярна мощност

Формулите на активните съставки имат специална структура, така че може да се докаже, че преодоляват липидната бариера и проникват в по-дълбоките слоеве.

СРЕДЕН ХИАЛУРОН

Развива ефекта си в слоевете на епидермиса - като по този начин прониква по-дълбоко в кожата.

МИКРО ХИАЛУРОНАН

Достига до слоя за образуване на клетки и предизвиква производството на различни сигнални пептиди. Те от своя страна достигат до тъканта и работят дълбоко в кожата.

МАКРО ХИАЛУРОН

Достига до слоя за образуване на клетки и предизвиква производството на различни сигнални пептиди. Те от своя страна достигат до тъканта и работят дълбоко в кожата.

CROSSSLINKED ХИАЛУРОНАН

Работи ефективно на повърхността и също така увеличава устойчивостта на кожата, тъй като противодейства на хиалуронидазата.

МИКРОПЛЮС ХИАЛУРОНАН

Чрез комбинацията от МИКРО ХИАЛУРОНАН и СРЕДЕН ХИАЛУРОНАН хиалуроновата киселина прониква в кожата още по-бързо, разгръща своя спектър на действие изцяло в дълбините на кожата и чрез комбинацията е в състояние да изгради дългосрочно депо в кожата.

3 стъпки за вашата индивидуална грижа и рутина

Подготовка

Почистване и пилинг

Нашите почистващи препарати и ензимните и AHA- пилинги нежно и ефективно премахват грима, частиците мръсотия, мазнините, крайните метаболитни продукти и мъртвите кожни клетки. Те внимателно подготвят кожата за оптимално усвояване на последващите активни съставки.

Решаване на проблема

Серуми

Нашите високо концентрирани серуми с активна съставка са в основата на домашните грижи и лекуват следните кожни състояния / проблеми: зачервяване, възпаление, примеси, разширени пори, пигментация / старчески петна, бръчки, загуба на еластичност, бледа / уморена кожа, разширени кръвоносни съдове и белези.

Защита и успокояване

24 часа грижи

Нашите продукти за грижа са индивидуално адаптирани към Вашия тип кожа и с нашата биоидентична DMS формула (Derma Membrane Structure) спомагат за здрава бариера на кожата и баланс на влага на кожата Ви.

Философия

Всички продукти на Glowceuticals са произведени в Германия от нашия екип от експерти дерматолози, химици и експерти от индустрията, които гарантират, че формулите, които използваме, са чисти, ефективни и отговарят на най-високите индустриални и етични стандарти.

Най-високо научно ниво

БЕЗ парабени
БЕЗ минерални масла / силикони
БЕЗ хормонално активни вещества
БЕЗ синтетични емулгатори

Ние основно обръщаме внимание на избягването на съставки, за които се подозира, че биха могли да увреждат кожата. 

Без тестове върху животни

Ние уважаваме ВСЯКО живо същество и се застъпваме за тях.

Подкрепяме проекти свързани с опазване на природата, за да допринесем за справедлив свят за ВСИЧКИ живи същества. 

Веган 

Нашите продукти не съдържат животински съставки.

Те съчетават най-доброто от природата в комбинация с органично технологични агенти. 

Опазване на околната среда.
Спестяване на ресурси.
Устойчив живот.

Отдаваме голямо значение на опазването на околната среда. Следователно внимателният подбор на съставките, отговорното опаковане и благотворителните екологични дейности са нещо разбираемо за нас. Нашите продукти са чисти, вегански и без тестове върху животни.

Нашите продукти

КЪМ МАГАЗИНА

Станете наш партньор

Искате да се възползвате от предимствата на Glowceuticals?

Свържете се с нас:

Тук можете да прочетете нашата политика за поверителност.