Нуждаете се от професионално устройство за обезкосмяване за Вашето козметично студио? 

Като добре обучен и опитен козметик Вашата цел е да можете да предоставите възможно най-добрите услуги на клиентите си. Покупката на професионално устройство за трайно обезкосмяване за Вашето студио е решаващ фактор за успеха Ви. Търсейки възможно най-добрия уред за трайно обезкосмяване за своето студио, козметиците са изправени пред труден избор - кой от широката гама различни производители да изберат? Каква е разликата между всички предлагани на пазара уреди за обезкосмяване? Къде е най-доброто съотношение цена-качество-рентабилност? Въпросите дали трябва да закупите или вземете под наем IPL устройство, какви възможности за финансиране и лизинг се предлагат, можем ли да разчитаме на надежден сервиз за уреда, са важни и трябва да бъдат изяснени предварително.

Какви са минималните месечни вноски, ако решим да закупим уреда на лизинг? Можем ли да си го позволим и дали излиза рентабилно за Вас като се добави към фиксираните разходи за Вашето професионално козметично студио? Колко изгодно е IPL устройството с оглед Вашата печалба от терапиите? Кое устройство за обезкосмяване е най-подходящо за козметичното Ви студио? Дали IPL устройствата действително дават ефективни резултати и трайна епилация?  Лесно и безопасно ли е да боравим с уреда?  

Въпросът кое е най-доброто устройство за Вашето козметично студио зависи от много фактори. За да си позволите инвестицията в професионално IPL устройство, трябва да сте наясно какво е задължително да може да прави този професионален уред за обезкосмяване, не само за да Ви гарантира като козметик печалба, но и за да удовлетвори надеждно и качествено желанията и потребностите на клиентите Ви.

ЕДИН щастлив клиент автоматично води след себе си ОЩЕ доволни клиенти. Знаете, че ако споделяте щастието си, то ще се мултиплицира! По този начин между Вас и Вашите клиенти ще възникнат честни взаимоотношения, в които и двете страни са печеливши. Това е истинската формула за успех.

Когато купувате професионално IPL устройство за вашето козметично студио, трябва да обърнете внимание на следните критерии за качество:

 • Качеството на филтъра на IPL устройството НЕ трябва да се влошава с течение на времето или с продължителността на обезкосмяването!
 • Светлинният импулс или светлинната енергия/дължина на вълната на IPL устройството трябва да съответстват на живота на лампата. Това означава, че не трябва да се допуска дори минимална загуба на енергия!
 • Охлаждащата система на IPL устройството трябва да може да бъде адаптирана към условията на място в студиото. Трябва да има регулируеми нива на интензивност/нива на енергия за различни нужди на кожата
 • Услугите по поддръжката и сервизното обслужване също трябва да бъде гарантирани СЛЕД закупуването на IPL устройството и от тях НЕ трябва да произлизат ненужни допълнителни разходи!
 • Произходът и доставчикът на IPL устройството трябва да са прозрачни и реномирани, за да могат да гарантират качествен козметичен уред!
 • Обученията за гарантиране на качеството и практическото обучение трябва да бъдат включени в стойността на IPL устройството! Това гарантира сериозността и надеждността на производителя на козметичния уред и Ви предпазва като купувач от измами!
 • Имиджът, който се придобива със закупуването на професионално и висококачествено IPL устройство, трябва не само да Ви отличава от конкуренцията и да увеличава приходите Ви, но и значително да повишава качеството на предлаганите от Вашето студио терапии!

И следва най-важният въпрос:
Има ли (изобщо) такъв мултифункционален уред?

Да, вече има! След десетилетия изследвания и разработки, френските специалисти от завода на Eurofeedback с гордост Ви представят 

IPL уред за фотоепилация
и фотоподмладяване на лице и тяло посредством импулсна светлина

 • Дълготрайно премахване на черни, руси, сиви и бели косми (след средно 6-8 сесии) - международен патент
 • Сигурни резултати при всички видове кожа – фототип 1 - 5
 • Патентована система SRE, осигуряваща постоянно ниво на импулсна светлинна енергия през целия живот на апликатора – еднакво качество и ефктивност от първата до последната светкавица
 • Безплатна подмяна на апликатора след генериране на 250 000 импулса
 • Доказани резултати - дори при третиране на фини и светли косми
 • Нежна, комфортна процедура
 • Лесна практическа употреба с предварително избрана програма
 • Устройство френска разработка по ISO 13485 и Medical CE1639
 • Иновативна технология с 20 патента
 • Възможност за постоянна работа без прекъсване и загряване на накрайника
 • Третиране на лице (anti-age, пигментни петна и трайно обезкосмяване)
 • Възможност за постоянна работа без прекъсване и загряване на накрайника
 • Най-лекият апликатор на пазара с площ 7,5 см2
 • Над 15 години споделен опит

Как се извършва обезкосмяването с Adéna®?

Основно предимство на уредите, предлагани от Eurofeedback, е третирането на светли косми - руси, червени или бели.

Резултатите зависят от няколко фактора като област за третиране, общо състояние на кожата и здравето й. Възможните резултати и препоръчителните интервали между терапиите ще бъдат напълно обяснени по време на консултацията със специалист.

Eurofeedback е производител с над 25 години опит в импулсна светлина чрез светлинни импулси за промишлено, медицинско и естетическо приложение за обезкосмяване и грижа за красотата. Тези многофункционални козметични устройства се произвеждат във Франция.

Adéna® е резултат от технологичния напредък в козметичните грижи за красотата, мобилен и стационарен професионален IPL уред, с оптимален размер, който позволява лесна работа в студия и медицински центрове. Усъвършенстваната епилация с интензивна и постоянна пулсираща светлина е в състояние да премахне светли и червени косми, включително фино окосмяване.

IPL устройството Adéna® е подходящо не само за безопасно и безболезнено трайно обезкосмяване (фотоепилация), но и за подобряване на различни състояния на кожата, както и за високоефективни антиейджинг терапии. Импулсната светлина от Adéna® има динамичен ефект и следователно е в състояние да активира естествената регенерация на кожата, което е от съществено значение за подобряването състоянието и подмладяването на кожата.
Независимо от зададените нива на интензитет, дължините на вълните на светлинните импулси на Adéna® остават с константна мощност и по този начин не само достигат до меланина в косъма, но и до образуването на хемоглобин под космения фоликул! Само по този начин коренът на косъма може наистина да бъде унищожен и ефективно да се противодейства на растежа му! Фазата на растеж на косъма вече не се осъществява.

Едно мултифункционално козметично устройство, това е Adéna® ...

Нищо чудно, че тя е пълна с патенти! Нейните надеждни и ефективни резултати и множеството доволни клиенти говорят сами за себе си.

Трайно обезкосмяване, с Adéna® Eurofeedback наистина държат на думата си!

Какви области на приложение има Adéna®?

Колко процедури е нужно да се направят с Adéna®?

Честотата на терапиите и продължителността им зависят от съответната област на приложение по тялото и състоянието на кожата. Само 1 до 2 процедури могат да бъдат достатъчни, например, за подобряване на тена и видимо намаляване на зачервяванията. Малки и тънки участъци от кожата, като горната устна или подмишниците, могат да дадат явни резултати без косми само след 2 до 4 процедури.

Зони по тялото, които имат по-силно изразено окосмяване или по-здрави косми, изискват средно до 6 процедури. Преди всяка нова терапия е препоръчително да изчакате до фазата на растеж на косъма, за да може косменият фоликул да бъде унищожен в подходящия момент.

За да се постигне подмладяващ кожата антиейджинг ефект, трябва да се извършат 5 до 6 терапии с интервал от 3 седмици. По този начин се задейства естественият процес на образуване на колаген в кожата, което придава на кожата еластичност и я прави по-стегната и съединителната тъкан се подсилва. ‍

Боли ли обезкосмяването с Adéna®? Безопасна ли е процедурата?

Обезкосмяването с Adéna® обикновено е напълно безболезнено и терапиите се извършват за много кратко време (1 светкавица на 3 секунди). Апликаторът с повърхност 7,5 см² позволява бързо и прецизно третиране дори на по -големи участъци от тялото.

Уредът излъчва силно концентрирани, защитени и филтрирани светлинни импулси или светлинна енергия (135 джаула), което не само свидетелства за качеството на процедурите, но и носи огромни предимства за чувствителните типове кожа. Двойният светлинен филтър гарантира терапии без раздразване на кожата и категорично изключва възможността за изгаряне на кожата.

Adéna® също така впечатлява с уникална охладителна система. Интегрираното водно охлаждане осигурява безболезнена IPL обработка и дълъг живот на лампата.

Ще бъдете информирани за възможни страничните ефекти и противопоказанията при консултацията със специалист.

Търсите най-ефективното IPL устройство на пазара за Вашето козметично студио?

Разберете защо IPL устройството Adéna® в момента завладява Европейските козметични компании за рекордно кратко време!

Направете необвързващо запитване

Технически предимства на Adéna® 

 • Интуитивен и ергономичен цветен сензорен екран във формат 16: 9
 • Избор на език, местно време и дата  
 • Напомняния и инструкции в реално време за ключови действия (напр.: Пробен тест преди първата светкавица)
 • Функция регулярен софтуерен ъпдейт за максимално качество
 • Непрекъсната максимална мощност на светлинните импулси/дължина на вълната, благодарение на уникалната система SRE
 • Двойна филтърна система (червен и жълт светлинен филтър!)
 • Интегрирано водно охлаждане чрез модерна охладителна система
 • Постоянно показване на броя на оставащите импулси
 • Апликатор с повърхност 7.5 см²
 • Лесна смяна на апликатора
 • Настройка на цветовете и изображенията на сензорния екран по Ваше усмотрение
 • Предупреждения за сигурност, напр. изскачане на дисплея на прозорец "Неочаквано събитие", когато трябва да се вземат предпазни мерки
 • 4 вида терапии и регулируеми нива на интензитет/нива на енергия
 • Интегриран клиентски софтуер и база данни за организирано управление и проследяване на терапиите индивидуално за всеки Ваш клиент
 • Автоматични предложения, касаещи параметрите, които да се използват по време на терапиите и приемане на специфични за клиента коментари относно неговата терапия
 • Патентована SRE система, която поддържа енергийната стабилност и продължителността на живота на IPL устройството
 • Необходимост от съвсем незначителна поддръжка
 • Професионално обучение, включващо практика
 • 2 години гаранция и сервиз - отделни части и ремонт чрез дистанционна поддръжка (GPS!)
 • Подкрепа от отдела за обслужване на клиенти и обмяна на опит с колеги-козметици
 • Атрактивни възможности за финансиране
 • Утвърден и реномиран европейски производител и доставчик

С Adéna® получавате повече от това, което очаквате!

Adéna® не е само конвенционално IPL устройство за премахване на косми.

С Adéna® кожните несъвършенства като пигментни петна, зачервяване, бръчки и груби кожни структури могат да бъдат надеждно третирани.

С един единствен уред Вие си осигурявате още по-удовлетворени клиенти по рентабилен, ефективен, спестяващ време и печеливш начин.

Въпреки първоначалния скептицизъм, вече съм възхитена от този метод и от устройството! Постигнах невероятно добри резултати. Моето мото е: "Вече нито едно косъмче не е в безопасност..."

- Ljubica Peter
Управител на Ljubi Beauty Atelier - Sulzbach - Германия

Защо Adéna®?

 • Високо иновативен абсорбиращ филтър, без разсеяна светлина
 • Патентована система за калибриране, предотвратяваща загубата на производителност
 • Безплатен автоматичен софтуерен ъпдейт и постоянен GPS контрол за еднаква по качество и ефективност работа на машината
 • Най-лекият накрйник на пазара, за ежедневна работа без проблеми и без да се уморяват ръцете Ви
 • Патент за премахване на бели, червени, сиви и руси косми
 • Adéna® не се нагрява - дори при продължителна употреба

Adéna® е създаден от инженери в Париж в завод с 30-годишен опит в сателитни изследвания.

Adéna® Ви отваря възможност за премиум процедури като фотоподмладяване.

Разширете обхвата на предлаганите от Вас улуги и увеличете печалбата си с Adéna®!

Вашите съществуващи и нови клиенти ще бъдат очаровани от Adéna® и ще имате възможност да ги обвържете с Вас постоянно.

Абсолютно съм уверена в предимствата на това устройство. Независимо дали става въпрос за терапия на кожата или обезкосмяване.

20 патента говорят сами за себе си.

Щеше да ме е яд, ако не се бях осмелила да го купя!

- Sybille Maas 
Собственик на Kosmetikstudio Königstein - Кönigstein am Taunus - Германия

Предимствата, ако притежавате Adéna®:

 • Повече време и повече продажби: благодарение на много краткото време за обработка можете да постигнете увеличаване на продажбите с по-малко разходи.
 • Възможност за допълнителни премиум процедури за фотопомладяване, премахване на пигментни петна, капилярни лезии, акне 
 • Само избрани специализирани институти: Adéna® е достъпна само за избрани специализирани институти. Уникалното Ви предложение за продажба Ви отличава от вашите конкуренти.

Изпратете запитване за Adéna® сега!

 • Обучение
 • Изпит и потребителски сертификат 
 • Достъп до нашата общност и онлайн поддръжка
 • 2 години гаранция с възможност за удължаване

Очаквах с нетърпение моя Adéna® и ето, клиентите ми са възхитени от резултатите. Най-доброто решение, което съм взимала в последно време, бе да закупя устройството. Бих го купила отново. 

- Iryna Preuß
Skin Expert Hamburg - Kosmetikinstitut für Sie & Ihn - Германия, Хамбург

Adéna® екип за България

Glowceuticals Bulgaria
тел. 087 846 8008
info@glowceuticals.bg
ул. Юрий Венелин 22, п.к. 1142
София, България