За нас

Glowceuticals e немска компания, която първа лансира корейската козметична линия BB Glow на немския пазар през 2018-та година.
Първоначално основната ни цел беше да осигурим обучение и продукти за грижа за кожата. Но много скоро установихме, че е необходимо да се направи много повече, ако искаме да постигнем чисти формули и ефективни концепции за терапия.Това ни мотивира да разработим собствена продуктова линия, която позволява професионална терапия и постигане на още по-добри и по-устойчиви резултати при индивидуалните грижи у дома.

Днес модулната система на Glowceuticals предлага индивидуални решения за различни кожни проблеми и гъвкави процедури, които могат да бъдат възприети от експертите в грижата за кожата. Портфолиото ни включва професионални премиум терапии, които гарантират ефективни, надеждни и устойчиви резултати. С нашата продуктова линия ние поставяме нови стандарти в областта на дерматологичната козметика с активни съставки, като комбинираме най-доброто от природата и науката. Всички продукти на Glowceuticals отговарят на най-високите стандарти в областта на здравеопазването и естетиката. Неслучайно бяхме удостоени с наградата на Global Excellence Awards за най-добър дерматологичен производител в Европа за 2021 г.

Към края на 2021 г. повече от 400 естетични института в Германия работят с нашата концепция и продукти.

Екипът на Glowceuticals споделя общото желание да намира иновативни и ефективни подходи за терапия и грижи на своите клиенти и да споделя знанията си с другите специалисти в тази област.

Основателят Рамона Шулхов, акредитиран козметолог, заедно с екипа си от специалисти, благодарение на дългогодишния си опит в различни области на козметичната индустрия, успяват да приложат и разработят модерни, ефективни и доказали се формули. Подчертаната медицинска насоченост на козметичната линия в комбинация с широки познания по маркетинг, продажби и обучение по козметика допринасят за успешното позициониране на Glowceuticals на пазара.

Основната цел на Рамона е да помогне на други мотивирани кожни експерти да изградят отлично ноу-хау и така да постигнат максимални резултати в сферата си на дейност. За тази цел и за постигането на здрава и безупречна кожа, тя разработва продукти с внимателно подбрани формули, с чисти и висококачествени съставки. Също така предлага решения за свързване на специалиста за грижа за кожата с крайните му клиенти.

70% от всички кожни проблеми се причиняват от използването на неподходящи продукти или от неподходящи процедури. Поради тази причина, ние сме разработили иновативни програми за третиране и концепции, които позволяват на козметици и клиенти да разбират по-добре и да се отнасят по-добре и по-успешно към нуждите на кожата. Всеки ден работим усилено, за да повишим осведомеността за професионалните терапии и/или специално създадените и чисти продукти за домашни грижи, които са от съществено значение за здравата и красива кожа. С Glowceuticals искаме не само бързо да постигнем видими резултати по отношение доброто здраве и самочувствие на нашите клиенти, но и да допринесем за по-голяма информираност при избора на грижа за кожата. Използването на нашите продукти означава да се грижите за здравето на Вашата кожа с внимание към хуманното отношение към животните и околната среда.

- Рамона Шулхов, Основател Glowceuticals

Какво правим

Нашата концепция

Развитието на чисти, ефективни и иновативни професионални продукти и процедури за грижа за кожата е в основата на нашата философия. За тази цел използваме най-добрите естествени съставки в комбинация с научна технология. Модулната ни система позволява индивидуална грижа за кожата в три последователни стъпки: подготовка, целенасочено решаване на проблеми и последваща защита. Нашите съвети се основават на обстойна консултация и задълбочен анализ на кожата, което дава възможност за прецизен план за терапия и осигурява последващ успех.
Нашата фирмена философия е, че по-добрият път към развитие и растеж се състои в стимулирането и насърчаването на целия бранш, сътрудничеството с партньорите, с цел да се вдигне нивото на предлаганите продукти и услуги. Ето защо ние постоянно инвестираме в изследвания и сме щастливи да можем да предадем знанията си на професионалната общност.

разгледай нашите продукти

Станете наш партньор

Искате да се възползвате от предимствата на Glowceuticals?

Свържете се с нас:

Тук можете да прочетете нашата политика за поверителност.