Защо сега и защо продуктите на Glowceuticals?

Защо сега и защо продуктите на Glowceuticals?

Извънредната обстановка, в която се намираме в момента неизбежно засяга всяка сфера от живота ни. Надали ще преувеличим ако кажем, че вариантите пред повечето от нас са два: да се удавим в самосъжаление на дивана пред телевизора или да се опитаме да извлечем максимума от ситуацията и да се възползваме от възможността да направим нещо, за което до този момент не ни е достигало време. Вярваме, че ако съумеем да използваме ефективно времето, което ни се предоставя, можем да излезем по-силни и успешни в края на тази криза.

Нека върнем фокуса върху себе си.

Да преоткрием вътрешния си Аз

Въртележката на ежедневието рядко ни оставя време, в което да се погрижим за себе си.  Даже напротив – често ни довежда дотам да пренебрегнем или дори – да забравим вътрешния си Аз, отдавайки вместо това приоритет на всички останали. Лишаването от сън, нездравословната храна и цялостната липса на баланс и хармония между тялото и ума, няма как да не си проличат и външно. Раздразнената кожа и тъмните кръгове под очите са само част от признаците, че не се грижим достатъчно за себе си.

Сега ни се удава възможност да насочим поглед навътре, да „чуем“ нашето тяло и да направим нещо хубаво, с което да се погрижим за своето здраве още днес.

Оптимизирани решения за индивидуални нужди

И тъй като стана дума за кожа, грижата за нея е от първостепенно значение както от гледна точка на здравето, така и от гледна точка на личното самочувствие и светоусещане. Една чиста и гладка кожа вдъхва повече увереност и вдъхновение отколкото грубата, загубила блясък и цвят кожа на лицето. А всички знаем каква важна част играе вътрешното ни самочувствие във всеки един момент от ежедневната ни работа!

Затова съществуват продуктите Glowceuticals. С тях можем да си гарантираме здрава и еластична кожа от комфорта на собствения си дом, а също и да насочим вниманието си към налични кожни проблеми и раздразнения. Целта е една – професионална грижа за кожата дори в домашни условия.

Защо продуктите на Glowceuticals?

При пазар изпълнен със стотици изделия и производители, какво е това, което отличава нашите продукти?

Линията с грижа за кожата на Glowceuticals е изградена с мисъл и стремеж към устойчивост във всяко едно отношение. Нашите продукти са:

  •   Веган – без никакви животински съставки
  •   Чисти – без парабени, емулгатори, минерални масла/парафини, изкуствени оцветители и ароматизатори, причиняващи алергии
  •   Умни – толерантни към кожата и с оптимално усвояване, благодарение на естествените си съставки
  •   Ефективни – гарантирано подобряват състоянието на кожата, благодарение на специалните формули с активни съставки
  •   Индивидуални – съобразени с характерните изисквания на всеки тип кожа

Мощните натурални съставки, комбинирани със съвременни формули с активни елементи от аминокиселини и пептиди, осигуряват устойчива структура на кожата и допринасят за по-дълбоки и дълготрайни резултати в сравнение с масовата козметика на пазара.

Повече информация за продуктите Glowceuticals можете да получите на нашата Facebook страница или на телефон: 0876 56 8008

Очаквайте съвсем скоро и нашия онлайн магазин.

В следващия ни блог пост ще ви запознаем с трите стъпки на Glowceuticals за ежедневна грижа за кожата, съпроводени с няколко серума за индивидуална грижа, които ще ви помогнат да придадете на лицето си здравия цвят и блясък, за които мечтаете.