Целогодишни процедури с Anthélia®

Представете си, че разполагате със специално предложение за своите клиенти -  да се простят завинаги с нежеланото окосмяване. А какво бихте казали, ако имате възможност да им предложите процедури за гладка и безупречна кожа през цялата година, дори и в най-горещите и слънчеви месеци?

Досегашните методи за епилация често се сблъскват с предизвикателства като болка, временни резултати и сезонно въздържане от процедури.

Anthélia®  по революционен начин преодолява ограниченията на довчерашните технологии и отваря врати към напълно ново поколение епилация, плод на години на научни изследвания и разработки в областта на апаратната епилация. Резултатите от иновативната технология са впечатляващи, както за терапевтите, така и за техните клиенти.

Неоспоримата мощност и прецизност на революционното IPL 2.0 устройство дават резултат още от самото начало, дори при наличието на фини, бели и руси косми.

Какви са характеристиките и функционалностите на апарата Anthélia®?

Anthélia® е мощно професионално устройство, чиято импулсна полихроматична светлина, филтрирана от всички ултравиолетови лъчи (UVA, UVB и UVC), се абсорбира от меланина в косъма по време на епилация или от хемоглобина при фотоподмладяващите и другите видове фототерапии. Тази технология дава възможност за трайно, окончателно обезкосмяване, а при третиране на несъвършенства и признаци на стареене на кожата спомага за естественото синтезиране на колаген и еластин в кожните тъкани.

Машината е проектирана за терапия на всички типове кожа и окосмяване, благодарение на набор от различни накрайници. Отличава се от повечето IPL машини по показатели като ефективност и сигурност, благодарение на патентованата система SRE - енергиен регулатор, който гарантира постоянно ниво на енергия през целия живот на апликаторите. Светкавицата на Anthélia® произвежда светлинна енергия до 180 джаула на импулс при третиране на фино и светло окосмяване. С енергия до 24 J/cm² при фотоепилация и до 23 J/cm² при фотоподмладяване, Anthélia® е едно от най-ефективните устройства на пазара.

Защо процедурите с Anthélia® са възможни целогодишно?

Машината Anthélia® е проектирана да се използва през цялата година, дори и през летните месеци. Традиционните IPL устройства често са ограничени във възможностите си да третират кожа с тен или по-тъмна кожа, както и светло окосмяване. Усъвършенстваната технология на Anthélia® безопасно и ефективно преодолява тези ограничения. 

Anthélia® разполага с ексклузивната технология RAFALE, която позволява процедурата да протича по-бързо и безболезнено с 3 светвания в секунда, разпределяйки равномерно енергията в зоната на апликация. Тази технология позволява безопасното третиране на всички фототипове, спестява време при всяка сесия и съкращава противопоказанията, свързани с излагането на слънце до 48 часа след процедура, вместо 4 седмици.

През летните месеци, когато лицето, краката и ръцете са постоянно изложени на слънце, Anthélia® позволява тези слънчеви целувки и може да бъде използвана ефективно - всеки импулс доставя контролирано и точно необходимата енергия. Всяка процедура с Anthélia® е индивидуално съобразена с типа, цвета на кожата и окосмяването.

В заключение,  Anthélia® е мощно, широкоспектърно и ефикасно решение за перманентна епилация и фотоподмладяване. Проектирана да се използва през цялата година, Anthélia® е ефективен, безопасен и гъвкав избор. Всичко това не само позволява постоянен и последователен поток от приходи за Вашето студио, но също така гарантира на клиентите Ви, че могат да получат терапиите, от които се нуждаят, независимо от сезона и според индивидуалните им нужди!